M&M Treenitilan säännöt


HARJOITTELIJAN VASTUU

· Treenitilan vuokraaja sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa.

· Mikäli Treenitilan sääntöjä ei noudateta, hallin käyttöoikeus voidaan evätä.

· Treenitilan käyttäjä on vastuussa itsestään ja koirastaan. Mikäli huomaat Treenitilaan tullessa jonkin asian rikkoutuneen tai siivoamattoman vahingon, ota pikimmiten yhteyttä puhelimitse/ WhatsAppilla numeroon Mikko 0407301116 tai Maija 0405626376

· Treenitilan vuokraaja vastaa itse omasta ja koiransa vakuutusturvasta. Koiran omistaja/haltija vastaa oman koiransa turvallisuudesta, sekä koiran hallille ja hallin muille käyttäjille aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. Treenitila ei korvaa koiralle tai koiran haltijalle hallin piha-alueilla, sisätiloissa, tai esteillä tapahtuneita vahinkoja.

· Treenitilaan tulevien koirien tulee olla terveitä ja Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti rokotettuja (pois lukien pentukurssit).

· Tulethan Treenitilaan vain terveenä, hallin eteisestä löytyy käsidesiä.

Treenitilassa noudatetaan Suomen eläinsuojelulakia kaikissa koulutuksissa ja sitä edellytetään myös omatoimisissa varauksissa. Kaikenlaisten koulutusvälineiden ja koulutustapojen käyttö, joilla aiheutetaan koiralle kipua, pelkoa tai tuskaa, on ehdottomasti kielletty. Väärinkäytöksistä tullaan ilmoittamaan viranomaisille.

SIISTEYS

- Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen kentälle menoa. Näin sisätilat pysyvät mahdollisimman kuivina ja puhtaina. Löydät tassupyyhkeitä koirien tassujen pyyhkimiseen eteisestä, mikäli oma unohtui kotiin.

- Treenitilan kentälle ei saa mennä ulkokengillä. Treenitilassa voit treenata joko sukkasillaan tai sisäkengillä.

- Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta Treenitilaan ei tulisi pissa- tai kakkavahinkoja. Treenitilassa on 10€ sakkomaksu! Hallissa on siivousvälineet ja ohjeet siivoukseen.

o Muista maksaa pissa/ kakkamaksu 10€ joko keittiön lippaaseen tai

Tilille: FI47 5025 0220 2966 02

Viite: 20310

Siivoamaton ja/tai maksamaton vahinko johtaa välittömään Treenitila käyttökieltoon, sekä 50€ suuruiseen sakkomaksuun!

- Pissa-, kakka- tai oksennusvahingon sakon voi maksaa treenitilan tilille tai keittiössä olevaan lippaaseen. Treenitilan tilinumero löytyy ilmoitustaululta.

- Koirat on pidettävä Treenitilassa ja piha-alueella aina kytkettynä, mikäli ne eivät ole harjoitusvuorossa kentällä. Kentällä harjoiteltaessa on pidettävä portti suljettuna.

- Koirien pissattaminen muiden yritysten piha-alueilla on kielletty. Koirien ei saa antaa pissata hallin seinustalle, pihalla oleviin autoihin tai työvälineisiin. Kaikki lähistöllä tapahtuvan ulkoilun aikana tulleet tarpeet pitää ehdottomasti korjata, Treenitilassa on kakkapusseja siivousvälinekoreissa.

- Juoksuinen narttu saa treenata omalla vuorollaan treeniryhmissä tai omatoimisesti Treenitilassa juoksuhousut jalassa. Juoksuinen narttu on pidettävä omassa häkissä tai autossa, ei Treenitilan häkeissä.

- Koirien juottaminen tapahtuu muualla kuin nurmimaton päällä.

- Kerää mahdolliset kentälle jääneet makupalat pois (häiritsee muiden treenejä sekä pahimmassa tapauksessa allergisen reaktion jollekin toiselle koiralle). Suosi murenemattomia nameja, jos kuitenkin käytät palkatessa nameja, jotka murenevat helposti niin siivoa jälkesi!!OHJEITA

· Siirrä esteitä nostamalla, ei raahaamalla. Raahaaminen rikkoo nurmimaton.

· Treenitilan esteet ovat koiria, eivät lapsia varten.

· Annetaan suoritusrauha treenaaville koirille ja myös työrauha kouluttajille, pyri siis pitämään koirasi odotteluaikana hiljaisena. Mikäli koira ei osaa odottaa vuoroaan hiljaa, on se pidettävä autossa.

· Kunnioita muiden treenirauhaa ja tule halliin vasta oman vuorosi alkaessa ja että olet ulkona vuorosi loppuessa. Näin jokainen saa käyttää varaamansa ajan.

· Lähtiessäsi Treenitilasta, muista sammuttaa valot ja varmista oven lukkiutuminen ja avain takaisin!

· Yhden varatun tunnin max. kaksi henkilöä ja viisi koiraa